Klapp Skincare Treatments

KLAPP Cosmetics zet zich al meer dan 35 jaar in voor de research naar en ontwikkeling van resultaatgerichte huidverzorgingsconcepten voor de professional.

Heeft u last van dieper wordende rimpels, vermoeide huid of puistjes? Met diverse skincare treatments van KLAPP bieden we een gerichte oplossing voor uw huidprobleem.

A Classic 

Bestrijdt huidveroudering ten gevolge van externe invloeden.

Vitamine A heeft een grote invloed op de huidstructuur en het functioneren van de huid. Deze Levensbelangrijke Vitamine heeft een stimulerend effect op de collageenproductie en de enzymatische activiteit van de verouderende huid en ook op de herstelmechanisme van de huid in het algemeen. Klapp Cosmetics maakt hiervoor gebruik van het zuivere retinol. De formules van de verschillende A Classic-producten bevatten evenwichtige concentraties van de efficiëntste ingrediënten van deze tijd en vormen samen een hoogwaardig verzorgingsgamma. Het zichtbare resultaat: een frisse, soepele huid. 

 

A Classic Power Boost 

Stimuleert de regeneratie van cellen, hydrateert, maakt de huid lichter, bevordert de elasticiteit, detox-effect, vermindert rimpels en maakt de huid voller van binnenuit. 

A Classic Thermo Face Gym

Stimuleert de huidmusculatuur, harmoniseert de energiestroom, revitaliseert, verfrist en regeneneert, vermindert zichtbaar expressie rimpels, bevordert de microcirculatie en heeft detox-effect. 

 

Skin regeneration treatment

 

Asa Peeling Behandeling

Bij het ouder worden, wordt het huid dikker en minder doorlaatbaar. Rimpels worden dieper en de activiteit in de onderste huidlagen vermindert.  De huid wordt moe, glansloos, oneffen en vlekkerig. Een droge en schilferende huid die niet meer zo strak en elastisch aanvoelt is het resultaat. Door behandeling met producten die fruitzuren bevatten, bereikt u binnen de kortste keren een langdurig resultaat. Bijzonder efficiënt is de combinatie van een ASA-verzorgingskuur en de hooggedoseerde producten van de ASA-thuisverzorging.

Een Fruitzuurbehandeling werkt als volgt:

 • Schilfert de verdikte bovenste hoornlaag af
 • Versnelt de celdeling
 • Verbetert de hydratatiegraad van de hoornlaag
 • Pigmentvlekken worden minder zichtbaar
 • Rimpels zijn duidelijk minder zichtbaar
 • Verhoogt de collageen- en elastineproduktie
 • Stimuleert de energietoevoer van de huid

 

 

ASA Peel Diamond

Diamant-microdermabrasie, ook wel kristalvrijer microdermabrasie genoemd, bestaat uit een “huidvernieuwende” behandeling met steriele diamanten ringetjes, die een krachtig peelingeffect hebben en de dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderen. Een vacuüm neemt alle losgehaalde vuildeeltjes mee en laat de huid zuiver en optimaal voorbereid op de volgende behandelingsstappen achter. De actieve bestanddelen uit vervolgens aangebrachte producten worden aanmerkelijk beter door de huid opgenomen.

C Pure

De kracht van vitamines voor uw huid. Vitamine C is even belangrijk als zuurstof. Deze antistress vitamine is levensnoodzakelijk voor de huid en biedt een afweer tegen vrije radicalen die de celstructuur aantasten. 

C Pure van Klapp is compacte lijn met de pure kracht van Vitamine C. De unieke formule van C Pure richt zich op de probleemzones van de huid. C Pure blokt vrije radioalen af, stimuleert de opbouw van collageenvezels in het bindweefsel en gaat vochtverlies tegen. 

Zorgvuldig geselecteerde, op elkaar afgestemde ingrediënten, hebben een vochtverzorgende werking en geven de huid veerkracht en elasticiteit. Een verzorging met een kalmerende, egaliserende en verhelderende werking. Verbetert het huidrelief en werk de productie van vrije radicalen tegen. Ideale make-up basis. Door de stimulatie van de collageensynthese ziet de huid er glad, jong en fris uit. 

Hyaluronic Multiple Effect 

Intensief rimpeldeducerend effect. In de Hyaluronic Multiple Effect producten wordt hyaluronzuur van verschillende moleculaire grootten ingezet, waardoor de werkstof in de verschillende huidlagen kan indringen en op die manier voor een diepgaand effect zorgt.

Hyaluronzuur beschikt over een intensief vochtbindend vermogen: de Vochtpots in de verschillende huidlagen worden aangevuld en rimpeltjes worden merkbaar glad gestreken. Naast dit vochtbindend en opvullend effect stimuleert hyaluronzuur de celvernieuwing en beschermt het tegen schadelijke milieu-invloeden en vrije radicalen. 

 • Hydraterend
 • De huid wordt gladder, voller en steviger

Special Face Men treatment

Men

Krijgt turbulente toestanden onder controle

De anti-age fuel voor de man verhoogt zijn uit straling. De actieve man, is zeer toegewijd, altijd onderweg, heeft veel afspraken, stress, hard gewerkt, veel meegemaakt, weinig geslapen en veel gefeest…..

Kom maar op met de anti-age fuel voor de man!

 

De actieve man en zijn uitstraling

Turbulenties van zijn huid:

 • Huid uit balans, glans, grof poriën relief 
 • Vochtgebrek, verlies van spankracht, droog en gespannen gevoel.
 • Afgematte gelaatstrekken, slappe hals, kriebelende baard.
 • Vermoeidheid, uitputting, zwellingen, rimpels, verslapping
 • Oververmoeidheid, huid rond de ogen rood en gezwollen, oogrimpels, donkere kringen en wallen. 

Problem Skin Care  

De PSC-serie wordt speciaal voor de behandeling van de onzuivere en seborroische huid (ontstoken huid) ontwikkeld.  Bijzonder aan deze producten is het gebruik van het talgregulerende bestanddeel Asebiol BT2, waardoor de talgafscheiding genormaliseerd wordt. Een onzuivere huid vereist een consequente verzorging. PSC biedt het passende verzorgingsprogramma om de probleemhuid te normaliseren. 

 

Klik hier voor een overzicht van de prijzen.