Klapp Skincare Treatments

KLAPP Cosmetics zet zich al meer dan 35 jaar in voor de research naar en ontwikkeling van resultaatgerichte huidverzorgingsconcepten voor de professional.

Heeft u last van dieper wordende rimpels, vermoeide huid of puistjes? Met diverse skincare treatments van KLAPP bieden we een gerichte oplossing voor uw huidprobleem.

A Classic 

Bestrijdt huidveroudering ten gevolge van externe invloeden.

Vitamine A heeft een grote invloed op de huidstructuur en het functioneren van de huid. Deze Levensbelangrijke Vitamine heeft een stimulerend effect op de collageenproductie en de enzymatische activiteit van de verouderende huid en ook op de herstelmechanisme van de huid in het algemeen. Klapp Cosmetics maakt hiervoor gebruik van het zuivere retinol. De formules van de verschillende A Classic-producten bevatten evenwichtige concentraties van de efficiëntste ingrediënten van deze tijd en vormen samen een hoogwaardig verzorgingsgamma. Het zichtbare resultaat: een frisse, soepele huid. 

 

A Classic Power Boost 

Stimuleert de regeneratie van cellen, hydrateert, maakt de huid lichter, bevordert de elasticiteit, detox-effect, vermindert rimpels en maakt de huid voller van binnenuit. 

 

 

C Pure

De kracht van vitamines voor uw huid. Vitamine C is even belangrijk als zuurstof. Deze antistress vitamine is levensnoodzakelijk voor de huid en biedt een afweer tegen vrije radicalen die de celstructuur aantasten. 

C Pure van Klapp is compacte lijn met de pure kracht van Vitamine C. De unieke formule van C Pure richt zich op de probleemzones van de huid. C Pure blokt vrije radioalen af, stimuleert de opbouw van collageenvezels in het bindweefsel en gaat vochtverlies tegen. 

Zorgvuldig geselecteerde, op elkaar afgestemde ingrediënten, hebben een vochtverzorgende werking en geven de huid veerkracht en elasticiteit. Een verzorging met een kalmerende, egaliserende en verhelderende werking. Verbetert het huidrelief en werk de productie van vrije radicalen tegen. Ideale make-up basis. Door de stimulatie van de collageensynthese ziet de huid er glad, jong en fris uit. 

Hyaluronic Multiple Effect 

Intensief rimpeldeducerend effect. In de Hyaluronic Multiple Effect producten wordt hyaluronzuur van verschillende moleculaire grootten ingezet, waardoor de werkstof in de verschillende huidlagen kan indringen en op die manier voor een diepgaand effect zorgt.

Hyaluronzuur beschikt over een intensief vochtbindend vermogen: de Vochtpots in de verschillende huidlagen worden aangevuld en rimpeltjes worden merkbaar glad gestreken. Naast dit vochtbindend en opvullend effect stimuleert hyaluronzuur de celvernieuwing en beschermt het tegen schadelijke milieu-invloeden en vrije radicalen. 

  • Hydraterend
  • De huid wordt gladder, voller en steviger