HydraFacial in Eindhoven

Als je graag een HydraFacial in Eindhoven wilt boeken, kunt je bij DermaClusive terecht voor een professionele behandeling. Een HydraFacial is een innovatieve en niet-invasieve huidverzorgingsprocedure die wereldwijd geliefd is vanwege zijn vermogen om de huid te vernieuwen en te verjongen. We werken met de nieuwste technieken en zijn aangesloten bij diverse brancheorganisaties, dus bij ons ben je verzekerd van professionele behandelingen en een goed resultaat.

Waar bestaat een behandeling voor een HydraFacial uit?

GET IN THREE STEPS THE BEST SKIN OF YOUR LIFE

Reiniging + Peeling

Leg een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en een milde exfoliëring.

Extractie + Hydratatie

Verwijder onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuigkracht. Verzorg met intense hydratatie die de dorst van de huid lest.

Insluizing + Bescherming

Verzadig de huid met antioxidanten peptides om je gezonde gloed te maximaliseren.

HydraFacial is een geavanceerde behandeling waarbij reiniging, exfoliatie, extractie, hydratatie en antioxidatieve bescherming in één sessie worden gecombineerd. Het unieke aan een HydraFacial is dat het geschikt is voor vrijwel alle huidtypes en zich richt op diverse huidproblemen, zoals fijne lijntjes, rimpels, verstopte poriën, en een ongelijkmatige teint. Door gebruik te maken van een speciaal ontworpen handstuk, worden onzuiverheden zachtjes verwijderd terwijl de huid gelijktijdig wordt gevoed met hydraterende serums. Deze veelzijdige cosmetische behandeling zorgt voor een heldere, gladde en stralende huid, met direct zichtbare resultaten en zonder hersteltijd

Optimaliseer je resultaat met een boost die specifiek je huidprobleem aanpakt

HydraFacial pakt alle huidverzorgingsbehoeftes aan:

  • Fijne lijntjes + Rimpels
  • Elasticiteit + Stevigheid
  • Egale + energieke teint
  • Huidtextuur
  • Bruine Vlekjes
  • Vette + Onzuivere Huid
  • Zichtbare Poriën

Naast de HydraFacial bieden we ook andere behandelingen aan, zoals diverse soorten injectables.

        De lip               en eye perk    kunt u na de behandeling meenemen  naar huis

DermaClusive is gecertificeerd als Hydrafacial Clinic!

https://hydrafacial.be/locaties/dermaclusive/

Maak een afspraak voor deze behandeling

Of je nu op zoek bent naar een diepe reiniging, een verjongende boost voor je huid, of een oplossing voor specifieke huidproblemen, de HydraFacial biedt een op maat gemaakte behandeling die zichtbare resultaten levert. Het is een perfecte keuze voor iedereen die zijn of haar huidconditie wil verbeteren zonder de noodzaak van ingrijpende procedures. Met de HydraFacial en onze andere behandelingen geniet je van een ontspannende ervaring die je huid onmiddellijk frisser, helderder en gezonder laat aanvoelen. Het is een investering in jezelf, waarbij je de natuurlijke schoonheid van je huid op de voorgrond plaatst en onderhoudt voor de lange termijn. Maak snel een afspraak bij onze huidkliniek om deze behandeling te ervaren.