SkinCeuticals

GEAVANCEERDE HUIDVERZORGING
VOOR THUISGEBRUIK
BEHOUD EN ONDERSTEUN KLINISCHE RESULTATEN

 

Ontwikkeld om toekomstige schade te voorkomen, een gezonde
huid te stimuleren en eerder opgedane schade te corrigeren, heeft
SkinCeuticals een volledig lijn met geavanceerde huidverzorging
ondersteund door wetenschap ontwikkeld. Deze producten
verbeteren en ondersteunen de gezondheid van de huid en vullen
tegelijkertijd klinische procedures aan.

BELANG VAN EEN GOEDE ROUTINE

Om de gezondheid en het uiterlijk van de huid te behouden en te verbeteren, is een goed huidverzorgingsprogramma essentieel. Hoewel de specifieke producten afhankelijk zijn van huidtype en huidaandoeningen, moet elke effectieve routine drie fundamentele elementen bevatten: preventie, bescherming en correctie. Bij SkinCeuticals zijn onze productfilosofie en consumenteneducatieprogramma's gebaseerd op deze principes. Deze drie stappen adresseren en minimaliseren de effecten die externe agressoren op de huid hebben.

 

Om versnelde huidveroudering en huidkanker te "Voorkomen", is het noodzakelijk om dagelijks een topische antioxidant te gebruiken. Dit gerichte assortiment van producten voorkomt huidschade door de vrije radicalen te neutraliseren die worden gegenereerd door UV-stralen, infraroodstraling en andere omgevingsfactoren zoals vervuiling, alcoholgebruik en sigarettenrook.

Fotoschade veroorzaakt door de zon is de belangrijkste oorzaak van versnelde huidveroudering en huidkanker. Om deze schade te voorkomen, is het essentieel om de huid te beschermen met zonbescherming. SkinCeuticals biedt een volledig assortiment breedspectrumzonwering, ontworpen voor verschillende huidtypes, omstandigheden en levensstijlen om de huid tegen UV-stralen te beschermen.

Om fijne lijntjes, rimpels, verkleuring en andere zichtbare effecten van schade in het verleden te minimaliseren, biedt SkinCeuticals producten die zijn ontworpen om te "corrigeren". Deze krachtige huidverzorgingsproducten zijn geformuleerd met krachtige ingrediënten en geavanceerde technologieën om een ​​gezondere, jonger ogende teint te herstellen.

Deze drie componenten zorgen voor een effectief huidverzorgingsroutine voor het behoud en de verbetering van de gezondheid en het uiterlijk van de huid.

Een SkinCeuticals huidverzorgingsprofessional kan een effectief huidverzorgingsroutine maken dat is afgestemd op elk uniek huidtype en elke huidconditie. Deze professionals zijn uitgebreid getraind in de wetenschap achter SkinCeuticals en kunnen aanvullende in-office-behandelingen voorschrijven die het mogelijk maken om iemands huidverzorgingsdoelstellingen te bereiken. Denk aan een huidverzorgingsspecialist van SkinCeuticals als een essentiële partner voor een gezonde, mooie huid.