Injectables in Eindhoven

Storende fronsrimpels, kraaienpootjes, hoofdpijn, gummy smile, knarsentanden, migraine en overmatig zweten kunnen we tegenwoordig met injectables zoals botulinetoxine (botox) heel veilig behandelen in onze kliniek in Eindhoven nabij Waalre. We werken daarbij met de nieuwste technieken en kwalitatieve apparatuur om je van het beste resultaat te voorzien.

Hoe werken onze injectables?

Azzalure® (botox) is een FDA-goedgekeurd natuurlijk proteïne dat de gelaatsspieren verslapt door de zenuwimpulsen naar de gelaatsspieren te blokkeren. Rimpels, fronslijnen, kraaienpoten of rimpeltjes rondom de mond worden namelijk veroorzaakt door de dagelijkse aanspanning van onze gezichtsspieren, elke keer dat we lachen of fronsen. Met een paar kleine injecties ontspannen de bovenliggende spieren die de huid doet samentrekken. Vanaf het moment dat de spieren in ruststand zijn, kan de huid zich herstellen van de rimpel. De huid wordt zachter en het gezicht ziet er minder gespannen of vermoeid uit. Het duurt ongeveer een week voordat het resultaat van de behandeling zichtbaar is en dit blijft ongeveer drie tot vier maanden aan. Na de behandeling kun je gewoon weer je dagelijkse activiteiten oppakken, want de behandeling is niet chirurgisch.

Wrinkle Relaxer

Storende fronsrimpels, kraaienpootjes, hoofdpijn, gummy smile, knarsentanden, migraine en overmatig zweten kunnen we tegenwoordig met botulinetoxine (botox) heel veilig behandelen.

 

Azzalure® (botox) is een FDA goedgekeurd natuurlijk proteïne dat de gelaatsspieren verslapt door de zenuwimpulsen naar de gelaatsspieren te blokkeren. Rimpels, fronslijnen, kraaienpoten of rimpeltjes rondom de mond worden namelijk veroorzaakt door de dagelijkse aanspanning van onze gezichtsspieren, elke keer dat we lachen of fronsen.

 

Met een paar kleine injecties ontspannen de bovenliggende spieren die de huid doet samentrekken. Vanaf het moment dat de spieren in ruststand zijn, kan de huid zich weer herstellen van de rimpel, de huid wordt zachter en het gezicht ziet er minder gespannen of vermoeid uit.

Het duurt ongeveer een week voordat het resultaat van de behandeling zichtbaar is en dit blijft ongeveer 3 tot 4 maanden aan.

 

Na de behandeling kunt u gewoon weer uw dagelijkse activiteiten oppakken, want de behandeling is niet chirurgisch.

Before

After (2 weken na de behandeling)

Fillers

De naam zegt het al, met ‘fillers’ kun je lijnen en plooien opvullen, zoals de neuslippenplooi en de fijne lijntjes op de wangen. Extra volume geven aan een bepaald deel van het gezicht is ook mogelijk, zoals de lippen of jukbeenderen. 

 

Stylage®/ Restylane® zijn natuurlijke hyaluronzuur fillers om het volume van de huid te herstellen, bijvoorbeeld op plaatsen waar rimpels zijn of waar het gezicht is ingevallen. Het kan worden toegepast op verschillende plaatsen in het gezicht, zoals neus-mondlijnen, het opvullen van wangen, het voller maken van lippen of het helpen liften van oogleden. Stylage®/ Restylane® zijn gemaakt van hyaluronzuur, een substantie die van nature al in ons lichaam voorkomt om de huid volume te geven. Hyaluronzuur trekt water aan en verbindt zich ermee terwijl de huid wordt aangezet om zelf collageen te produceren, zodat het gezicht voller wordt. Het resultaat houdt meestal zes tot twaalf maanden aan, maar soms ook langer. Na de behandeling kan de huid een beetje gezwollen zijn op de plaatsen waar geïnjecteerd is, hetgeen meestal maximaal 1 - 3 dagen aanhoudt.

Before

After

Skinboosters

Stylage®/ Restylane® Skinbooster geven hydratatie en kracht aan je huid. Dit is het dunste hyaluronzuur en daarmee geschikt voor oppervlakkige behandelingen zoals gezichtslijntjes, hals en decolleté. Meestal wordt er een kuur geadviseerd.

Neem contact met ons op voor een behandeling

Wil je je gezicht laten stralen? Kies dan voor onze injectables of een andere cosmetische ingreep. Ons team adviseert je graag over deze behandeling tijdens een eerste consultatie. Neem contact met ons op en maak een afspraak bij onze huidkliniek om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen!