PDO draden

Soft-lift met VENUS V-Line PDO-draden

 

De nieuwe Soft-draadlift wordt toegepast bij de eerste voortekenen van een facelift, wanneer een totale facelift via een operatieve ingreep nog niet nodig of niet gewenst is. VENUS V-Line Soft-liftdraden kunnen ook met succes ingezet worden voor het decolleté, de bovenarmen, de billen of de bovenbenen.

 

Resultaat

Bij soft-lifting wordt nieuw bindweefsel gevormd en de collageenondersteuning hersteld. Collagenase en fibroblasten worden langdurig gestimuleerd en de bloedmicrocirculatie en celstofwisselingen nemen toe. VENUS V-Line spant de weefselstructuren aan en vergroot het weefselvolume.

PDO-draden

De VENUS V-Line Soft-liftnaalden bevatten biocompatibele, volledig resorbeerbare draden van polydioxanon (PDO). De resorbeerbare draden lossen in zes tot acht maanden volledig op. De soft-lift blijft tot twee jaar bestaan en kan altijd probleemloos herhaald worden.

Natuurlijke lift voor diverse indicaties

 

Alle delen van het lichaam kunnen behandeld worden met VENUS V-Line draden, namelijk:

  • Voorhoofd en temporaal
  • Wenkbrauwen
  • Wangen en kaken
  • nek, hals en decolleté

 

De behandeling

Het aantal draden dat wordt ingebracht is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. De 100% resorbeerbare draden worden met behulp van een dunne geleidingsnaald subcutaan aangebracht. Ze vormen dan een stabiel netwerk, dat de huidstructuur in het behandelde gebied door de spanning op de draden duidelijk zichtbaar en heel natuurlijk strakker maakt en het weefsel weer in de oorspronkelijke positie brengt.

De naalden worden verwijderd en de niet-zichtbare draden blijven achter. Bijwerkingen, zoals lichte zwellingen of hematomen, kunnen af en toe optreden, afhankelijk van het aantal aangebrachte draden. Een combinatie met een andere behandeling, zoals Stylage, is mogelijk.