Tanden bleken

Bleaching to go

Dankzij de voorgevulde wegwerplepels kunt u met Opalescence Go snel tussendoor bleken!

Professionele resultaten, ook snel tussendoor

Opalescence Go is het professionele alternatief voor vrij verkrijgbare bleekproducten. Het is een eenvoudige, snelle en prima smakende methode om te beginnen met bleekbehandelingen of voor een opfrisbehandeling. Er hoeven geen afdrukken te worden gemaakt en er is geen op maat gemaakte lepel nodig. Opalescence Go kan thuis kant-en-klaar, direct uit de verpakking worden gebruikt.

Opalescence Go wordt alleen verspreid via erkende tandheelkundige professionals, voor professionele bleekresultaten en voor uw gemak: veilig en effectief. Na de eerste behandeling in de tandartspraktijk kunnen de bleeklepels van Opalescence gemakkelijk thuis worden gedragen.

  • De PF-formule met kaliumnitraat en fluoride helpt bij de versterking van het glazuur tijdens het hele bleekproces.
  • Gladde en comfortabele lepel. Past zich aan ieder gebit aan.
  • Discreet, doorzichtig lepelmateriaal
  • 6% - draag gedurende 60 à 90 minuten, 5 à 10 dagen lang
  • Mint- en meloensmaak

Hoe werken bleekbehandelingen?

Verkleuringen op gebitselementen kunnen op twee manieren worden ingedeeld: extrinsiek of intrinsiek. Extrinsieke verkleuringen doen zich voor aan het gebitsoppervlak. Intrinsieke verkleuringen bevinden zich in de microscheurtjes in uw tandglazuur, maar ook diep binnenin uw dentine (de laag weefsel onder het tandglazuur). Met bleektandpasta’s en mondspoelmiddelen kunt u misschien wat van de extrinsieke verkleuringen wegkrijgen. Maar alleen met behulp van een echte bleekbehandeling kunt u hardnekkige extrinsieke verkleuringen en de lelijke intrinsieke verkleuringen aanpakken, die maken dat uw gebit verkleuringen vertoont.

Opalescence-gels bevatten een actieve, blekende stof (carbamideperoxide of waterstofperoxide) die door het glazuur heendringt en zo de verkleurde moleculen in uw tand of kies bereikt. De zuurstofmoleculen uit de blekende stof reageren met de verkleurde moleculen in uw gebit en verbreken zo de verbindingen waardoor ze bij elkaar worden gehouden. De zuurstofmoleculen verspreiden zich door het hele gebitselement. Hierdoor krijgt u uiteindelijk een stralend witte glimlach.

Bij veel andere bleekbehandelingen die in de tandartspraktijk worden uitgevoerd wordt voor het bleken gebruik gemaakt van een lamp of laserlicht. Misschien heeft u ook al eens reclames voor die vormen van bleken gezien. Misschien heeft u ook al eens gezien dat ze in een winkelcentrum in een klein winkeltje bleekbehandelingen deden met een lamp. Maar hebben dat soort lampen en laserlichten eigenlijk wel effect?

Het antwoord is nee. Uit recent onderzoek is gebleken dat alleen waterstofperoxide voldoende bleekeffect geeft en dat lichtactivering geen extra voordelen biedt.