Mesotherapy

Door middel van micro injecties in de huid wordt een verjongende combinatie van lichaamseigen stoffen zoals hyaluronzuur en een mix van vitaminen, mineralen en aminozuren ingebracht.

Meso Face

Mesotherapie is een huidverjonging gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen met micro injecties, juist daar waar ze nodig zijn, op zo’n 1 tot 2 mm. diepte in de huid. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een computergestuurd mesopistool waardoor de behandeling snel en vrijwel pijnloos is. Het cocktail is biologisch afbreekbaar en mag zeker niet vergeleken worden met rimpel vulmiddel. Bij het injecteren of insluizen maakt we gebruik van een vitamine- en mineralencomplex dat de werking van fibroblasten stimuleert. Fibroblasten zorgen ervoor dat de huid collageen aanmaakt en de elasticiteit verbetert.

Onze mesotherapie huidspecialist spuit de vloeistof voorzichtig onder de huid. Dit gebeurt met een heel fijne naald en samen met het verdovingsmiddel zorgt dit ervoor dat de ingreep pijnloos verloopt. Na afloop van de behandeling kunt u uw bezigheden direct weer hervatten.

Meso Hair

MesoHair is een behandeling die ingezet kan worden tegen haarverlies, bij dun en dof haar en vermoeide haargroei. MesoHair activeert de haarzakjes om weer gezonde haren te produceren waardoor het volume van het haar verbeterd wordt.

Het hoofdbestanddeel van MesoHair zijn peptides die de kwaliteit van de hoofdhuid verbetert. Naast de peptides bevat MesoHair cocktails speciale vitaminen die nodig zijn voor haargroei en ook groeifactoren die follikels aanzetten tot het produceren van haar.

Meso Cellilute

Nu bestaat de mogelijkheid om het cellulite op ongewenste plaatsen zit op een vrijwel pijnloze en inspanningsloze manier te verwijderen. Door middel van het injecteren van kleine hoeveelheden actieve homeopathische bestanddelen verspreid over het te behandelen gebied wordt er voor gezorgd dat vetcellen op een natuurlijke wijze worden afgebroken en afgevoerd. Dit betekent dat er door het toedienen van kleine prikjes in de huid van het te behandelen gebied, kleine hoeveelheden werkzame stoffen worden ingebracht. De actieve bestanddelen die worden geïnjecteerd lossen het vet op, zijn water afdrijvend en geven voeding aan de huid. Tevens wordt de bloeddoorstroming bevorderd, waarmee de belangrijkste oorzaken voor het ontstaan van cellulitis worden tegengegaan.

Klik hier voor een overzicht van de prijzen.